fbpx

Arketipo Firenze – НОВА КОЛЕКЦИЯ 2022

Arketipo Firenze – НОВА КОЛЕКЦИЯ 2022
  • Arketipo диван Close to me
  • Arketipo диван Close to me

ARKETIPO FIRENCE

НОВА КОЛЕКЦИЯ 2022

Новата колекция еСъщината

Когато създават нов продукт или серия от продукти, занаятчийството на Arketipo се проявява и в най-дребния детайл. Селектираните материали, окончателният дизайн и предварително подбраните цветове са плод на щателни и внимателни проучвания. Именно затова представянето на новостите на Arketipo винаги събужда в нас, екипът на RILUS много емоции и вълнение.

Новата колекция 2022 е интроспективно гмуркане в минали епохи – начин за удовлетворение на желанията и търсенията на екипа, изследване на различни стилове и откриване на нови материали. Естетика и звуци от миналото, радостно изследване и изживяване на едно ново сетивно удоволствие от това.

„Желание за оригиналност и постоянна еволюция“

Новата колекция е с подчертана индивидуалност. Всеки от екипа на Arketipo e уникален и от това осъзнаване идва вдъхновението им за начина за интерпретиране на техните творения и процеси и хората, за които ги изработват. От магнетичния чар на новите форми, превъплътени в изделия като Rumors & Avalon  до новите ad hoc геометрични форми, които могат да бъдат открити в Milestone, те черпят от желанието си за оригиналност и постоянна еволюция, за да създадат изделия, които отразяват едно неумолимо и непрекъснато развитие.

„Вдъхновени от Ню уейв звученето“

Екипът се фокусира върху комфорта на всяко ново тапицирано изделие, което участва в новата колекция. Това е общата философия за всеки от тях. Вдъхновени от звуците на Ню уейва с техния понякога задушаващ ефект, интерпретацията на Close to Me е просто комфорт, преосмислен като прегръдка.

Какво може да бъде по-лично от един нов камък? Камъните, които Arketipo са подбрали, са изящни и изтънчени с фината си нотка на блясък. Flamingo Quartz е въплъщение на смелостта, а Tangerine Onyx изразява едно ново светоусещане и мороглед.

Безспорно That’s Life обединява същността и концепцията на цялата колекция. Геометрия, комфорт … на пръв поглед няма нищо изненадващо и, все пак, изненадата е, че Arketipo създават нещо великолепно и величествено.  Нищо не е оставено на случайността. Така Arketipo изразяват почитта си към своите клиенти.

От традиционни материали до авангардни и новаторски техники Arketipo се устремяват към бъдещето на интериорния дизайн, изразявайки благодарността си към миналите епохи, които правят това изследване вдъхновяващо, разнообразно и възможно.

0 Коментара

Напиши отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*